Meny Stäng

Omnämnd i bok

Igår kväll läste jag lite i min senaste kvällslektyr, Förverkliga din bokdröm. Vad trevligt det var att hitta sig själv på sidan 100. Det var lite otippat! Och lite längre fram, på sidan 103, fanns jag med igen. Tack, Kristina Svensson! Kristina har också läst en del som jag själv har skrivit och kommit med värdefull input.

Boken är intressant och matnyttig för alla som funderar på att ge ut en egen bok. Ytterligare ett boktips så här i juletid är Kristinas förra bok, Jakten på den perfekta puben, som utspelar sig i Wales.

2 Comments

  1. Kristina Svensson

    Hej!

    Kul att du uppskattade att hitta igen dig själv och tack för hjälpen. Jag lärde mig av dig att det är skillnad på korrekturläsare och korrekturläsare. Personer som du som dagligen jobbar med texter ser småfel på helt andra sätt än vad gemene man gör.

    Kristina

  2. heljeadmin

    Tack! Det är sant, men så har jag ju det som yrke. Korrläsning är en mycket viktig del i både översättarens och teknikskribentens jobb.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA