Meny Stäng

PR-material till Bokmässan

Om mindre än en vecka åker jag ner till Göteborg för att delta på Bokmässan. Det är mycket spännande, eftersom jag aldrig varit där ens som besökare, allra minst aktiv deltagare.

Nu har jag plats i Egenutgivarnas monter och det blir kul med det sociala mingel detta evenemang innebär. Har du vägarna förbi Göteborg och Bokmässan så är det monter A03:50 som gäller! Välkommen!

Självklart har jag tagit fram lite PR-material inför detta event. Det är ju inte alldeles lätt att visa upp en e-deckare (i synnerhet om jag inte själv alltid finns på plats i montern och kan visa boken i min Kobo Glo), så det fick bli en skylt, lite flyers med köpinfo och ett visitkort.

Har du inte möjlighet att besöka Bokmässan men är sugen på lite läsning kan du nu köpa e-deckaren Den gula giraffen till mässpris här i högra spalten. Priset gäller från nu och ett kort tag efter mässan, så passa på!

pr-material1
pr-material2

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA