Meny Stäng

Liten fotostudio

Det är inte lätt att försöka köra fotostudio när man inte har någon. Man får göra så gott det går med vad som står till buds.

Det började med att det var absolut helt omöjligt att få ur korken ur crémantflaskan. Crémant är den burgundiska varianten av champagne, och alla vet väl att champagne korkar man inte upp med korkskruv. Inte crémant heller. Men jag fick ta till detta verktyg till slut, och lyckades få upp korken.
IMG_0706
Sen höll jag på och bytte duk och rekvisita i det oändliga. Tack Sara, för lånet av stetoskop och gummihandskar. Stativet kom till användning, och jag bytte objektiv fram och tillbaka. Nu hoppas jag att jag ska kunna vaska fram en och annan användbar bild. Till vad? Fortsättning följer.

_MG_0882

 

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA