Meny Stäng

Beröm för sajten sm2016lydnadrally.se

Jag har under ett drygt år varit webbansvarig på fritidsbasis för webbsajten http://sm2016lydnadrally.se/ som innehåller information om det SM för hundsporterna lydnad och rallylydnad som ska gå av stapeln i Norrtälje nu i helgen 15-17 juli.

Det har självklart inneburit en hel del oavlönat arbete att skapa hela denna sajt och strukturera upp informationen där, hitta bilder etc, och det var därför extra kul att få ett mejl av självaste SM-generalen:

Hej

Jag sitter och läser hemsidan för SM och man blir riktigt imponerad vilket jobb du gjort. Enkelt att hitta information, saklig och förståligt, rent och tydligt. Du ska få stort beröm för den från mig.

Vänliga hälsningar

THOMAS LUNDIN

 

Utskott Prov och Tävling / Sammankallande Utskottsgrupp Lydnad

Svenska Brukshundklubben

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA