Meny Stäng

Dags för boksläpp – Från ljugarbänken i Täby

fb-event_b
Äntligen! Som vi har längtat efter att kunna tillkännage det – #ljugarbänken är under tryckning och vi har bestämt detaljerna kring releasefesten. Från ljugarbänken i Täby är en rikt illustrerad presentbok av nätverket Täbyförfattarna. I femton fantastiska noveller får läsaren uppleva kärlek, blod, vänskap och död – allt i Täbymiljö.

Jag har själv med en novell här samt ett antal foton. Det är dessutom jag som har formgivit hela inlagan i InDesign.

Som alla kan förstå är det inte enkelt att få fjorton viljor att samsas om allt från texter till bilder och layout, och inte heller former för själva utgivningen. Det är därför med extra stor glädje vi nu lägger ut vårt kommande event på Facebook, där alla som vill komma ombeds att anmäla sig.
Eventet heter Boksläpp: Från ljugarbänken i Täby
https://www.facebook.com/events/1634755053483582/

Där hittar du all info om när och var. Har du inte möjlighet att komma på releasefesten men ändå är intresserad av boken får du gärna höra av dig, så ordnar vi det. För dig med företag på norrort är detta den givna julklappen till anställda och kunder!

Boken finns också att beställa direkt från förlaget. Den är också (lite ofullständigt än så länge) upplagd för beställning från Adlibris och Bokus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA