Meny Stäng

PoD-utgivning

Jag har äntligen bestämt mig för att ge ut min e-deckare Den gula giraffen även i tryckt version. Jag har avstått hittills, bland annat för att det inte känns så modernt med traditionella pappersböcker. Men det finns en efterfrågan, och det är onekligen praktiskt att ha något konkret att visa upp för dem jag pratar med. Så nu har jag slagit till på den lite modernare varianten Print on Demand. PoD-utgivning innebär att boken inte trycks förrän den faktiskt är efterfrågad, något jag tycker känns ekologiskt och bra i vårt moderna samhälle.

Det var alltså lite kul att få detta mejl:

provtryck_pod_Den_gula_giraffen

Detta är ett provtryck, så vi ska inte ropa hej förrän vi sett det färdiga resultatet. Men jag är ritkigt nöjd så här långt med vad diverse Adobe-program kan åstadkomma: InDesign, Photoshop och Acrobat i en salig blandning. Dessa program skriver jag ju mycket om i vardagen, och det är kul att emellanåt få sätta tänderna i ett praktiskt projekt av den här typen också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA